Tiska kuća – Restoran čarda, gost Vanja Šućurović

Tiska kuća restoran čarda, Na obali Tise, na najlepšoj plaži u Vojvodini, čeka Vas ukusna hrana, hlad i odlične žurke tokom leta, sa vrlo pristupačnim cenama hrane i pića za svačiji džep. Na meniju se nalaze specijaliteti od rečne i ribe, standardna ponuda jela sa roštilja, salate, kuvana jela…  Sve što Vam spremimo, spremano je potpuno prirodno, na vojvođanski način i sve je spremano u našoj kuhinji.  Ovde možete detaljno pogledati izbor hrane i predstojece dogadjaje u najavi! 
 

Tiska Kuća,  ove godine organizuje pregršt zabavnih događaja, na svakodnevnom nivou nudi odličnu kuhinju i atmosferu; a šta o svemu tome kaže Vanja Šućurović saznaćete u ovoj emisiji. 

Novi Bečej pripada Srednjebanatskom regionu i jedini je grad na Tisi čiji je centar upravo na reci. Čarda  se nalazi na samoj obali reke a ovo je detalj u smiraj dana. Uživajte 

Tisa, dužinom od 44 km, većim delom protiče pored a manjim preko teritorije opštine Novi Bečej. Od toga, dužinom od 6 km protiče pored atara Novog Miloševa, 35,2 km kroz atar Novog Bečeja i 2,8 km pored atara sela Kumane.