MD kafa Nevena Popov -predstavlja firmu koja traje već tri decenije !

Nevena Popov, predstavlja firmu koja traje već tri decenije i uz to ima i  svoj novi brend: MD kafa. www.facebook.com/mdbiotika/

Nevena je vrstan poznavalac kafe, tako da ćete pored priče o proizvodnji čuti šta je to arabika, šta je to minas, zašto se neka više prži, a neka manje. Radnja sa preko 20 godina dugom tradicijom prženja kafe. Nalazi se u centru Novog Bečeja i pruža svojim kupcima širok asortiman zdrave hrane, začina, čajeva, ukrasa i materijala za torte.

Nova prodavnica i u Zrenjaninu

I zrenjaninci će moći da uživaju u prepoznatljivom ukusu jedine prave, “MD kafa” uz još neke novitete. A pržionica sa tradicijom otvara svoja vrata na pijaci Bagljaš.

MD biotika

MD biotika je porodični posao u pravom smislu reči, priča Nevena. Posao je 1990. godine počeo Dejanov otac. Posao je počeo kao pržionica kafe, da bi deset godina kasnije uz pržionicu nikla i prodavnica zdrave hrane. Međutim, tih 90-tih godina pržionica kafa bilo je mnogo. Vremenom, kada su na tržište ušle velike kompanije, gasile su se jedna po jedna. No, MD kafa je preživela i evo do danas opstala. Dejan i ja smo bili u Engleskoj, nismo ni mislili da ćemo se vratiti i baviti ovim poslom. No, kada je Dejanov otac odlučio da je vreme za penziju, mi smo se vratili. Jednostavno, bilo nam je žao da se posao ugasi. I nismo se pokajali. Bilo nam je lepo u Engleskoj. Znate, sve ima svoje prednosti i nedostatke. Nije uvek lako ali je i lepo, kaže Nevena.

Nevena i Dejan su, kada su preuzeli posao, odlučili da mnogo više vremena i znanja i veština ulože u promociju i marketing, pritom ne zanemarujući ono najvažnije: porodičnu recepturu za prženje kafe koja se sviđa potrošačima i kvalitet koji je privukao stalne mušterije. U amanet je Neveni i Dejanu ostala čista najkvalitetnija Minas kafa, malo jače pržena, koju su Novobečejci a i stanovnici okolnih mesta zavoleli i ne menjaju je.

Pogledajte ostale privrednike  https://www.skela.org/category/privrednici/