Srednja škola ima svoj prvi promotivni film

Srednja škola iz Novog Bečeja je jedna od  obrazovnih institucija u našem regionu. Nedavno su snimili svoj sopstveni promotivni film koji predstavlja sve što škola nudi.  Istražićemo sve što Srednja škola iz Novog Bečeja ima da ponudi i otkriti zašto je ovo mesto idealno za vašu budućnost.

Gimnazija opšti smer: Gimnazija opšti smer u Srednjoj školi iz Novog Bečeja pruža kvalitetno obrazovanje u svim osnovnim predmetima. Ovaj program priprema učenike za dalje školovanje na fakultetu i pruža im temeljno znanje iz različitih oblasti. Uz stručne profesore i razne dodatne aktivnosti, učenici dobijaju sve što je potrebno za uspeh u visokom obrazovanju.

Modni krojač: Ako imate strast prema modi i kreiranju, obrazovni profil Modni krojač u Srednjoj školi iz Novog Bečeja je pravi izbor za vas. Kroz ovaj program, učenici će naučiti osnove krojenja, šivenja i dizajna. Imaju priliku da izraze svoju kreativnost i stvore jedinstvene modne komade. Sa stručnim nastavnicima i opremljenim radionicama, ovaj obrazovni profil pruža izuzetne mogućnosti za razvoj u modnoj industriji.

Tehničar mehatronike: U skladu sa savremenim tehnološkim razvojem, obrazovni profil Tehničar mehatronike u Srednjoj školi iz Novog Bečeja pruža učenicima znanje iz oblasti mehanike, elektronike i automatizacije. Učenici će biti obučeni za rad sa kompleksnim mehatroničkim sistemima i steći veštine koje su tražene na tržištu rada. Ovaj profil nudi izuzetne mogućnosti za dalje obrazovanje ili započinjanje karijere u industriji.

Mehaničar motornih vozila: Za one koji su zainteresovani za vozila i tehnologiju, obrazovni profil Mehaničar motornih vozila u Srednjoj školi iz Novog Bečeja je savršen izbor. Kroz ovaj program, učenici će steći znanje o održavanju i popravci različitih vrsta motornih vozila. Sa stručnim nastavnicima i dobro opremljenim radionicama.