Video marketing

Dozvolite nam da istaknemo Vaše vrednosti, prikažite ono što nudite na najbolji način. Ne dozvolite da se Vaš reklamni video pretvori u jedan od klipova za koje je jasno da imaju samo jedan cilj – da nešto prodaju. Pokazaćemo Vam da kreativnost i inovativnost mogu obezbediti uspešnu distribuciju Vašeg brenda ili povećanje obima posla u sferi pružanja usluga.

U ponudi:

promotivni spot/video

Zadatak promotivnog spota je da prikaže Vašu kompaniju, brend ili usluge putem videa: slikom, rečju, muzikom. Dok je nekada izrada promotivnih spotova bila rezervisana samo za kompanije sa velikim budžetom, danas kvalitetan video može biti snimljen za svakog klijenta, po želji i u skladu sa zahtevima tržišta.

youtube emisije

Prednost Youtube emisije je što omogućava velik broj pregleda i deljenje sa publikom na najjednostavniji mogući način. Vaše poslovanje više ne mora da zavisi od medija – sada i sami možete biti kreator sopstvenog medijskog prostora. 

animirani logo

Animirani logo je od velikog značaja u digitalnom svetu, gde korisnici brzo prelaze preko informacija i zadržavaju se samo na onima koje im privuku pažnju. Osmislićemo pravi način da Vaš logo bude upečatljiv i privuče pažnju ciljne publike za samo nekoliko sekundi.

animirani post video

Animirani post video predstavlja kombinaciju videa i animacije. Svojim kratkim trajanjem obezbeđuje gledanost i zato predstavlja odličan način da istaknete prednosti kompanije ili brenda brzo i efikasno, na kreativan i jedinstven način.

Panoramska fotografija iz vazduha

prodajni video oglas

Prodajni video oglas predstavlja kombinaciju videa i fotografije objekta koji se prodaje. Usluga prodajni video oglas obuhvata : Fotografisanje objekta spolja i iznutra, mogućnost 360 stepeni fotografije , snimak iz vazduha , priprema fotografija  za društvene mreže, postavka oglasa na sajt www.ikuce.com

zatražite cenovnik