Video marketing

Dozvolite nam da istaknemo Vaše vrednosti, prikažite ono što nudite na najbolji način. Ne dozvolite da se Vaš reklamni video pretvori u jedan od klipova za koje je jasno da imaju samo jedan cilj – da nešto prodaju. Pokazaćemo Vam da kreativnost i inovativnost mogu obezbediti uspešnu distribuciju Vašeg brenda ili povećanje obima posla u sferi pružanja usluga.

U ponudi:

youtube video paketi

Naši marketing paketi su prilagođeni različitim potrebama i budžetima, tako da možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašem poslovanju. Bez obzira na to da li želite započeti svoju online kampanju, proširiti svoje prisustvo ili ostvariti brz rast, imamo pravi paket za vas.

promotivni spot/video

Zadatak promotivnog spota je da prikaže Vašu kompaniju, brend ili usluge putem videa: slikom, rečju, muzikom. Dok je nekada izrada promotivnih spotova bila rezervisana samo za kompanije sa velikim budžetom, danas kvalitetan video može biti snimljen za svakog klijenta, po želji i u skladu sa zahtevima tržišta.

animirani logo

Animirani logo je od velikog značaja u digitalnom svetu, gde korisnici brzo prelaze preko informacija i zadržavaju se samo na onima koje im privuku pažnju. Osmislićemo pravi način da Vaš logo bude upečatljiv i privuče pažnju ciljne publike za samo nekoliko sekundi.

HD Live Stream

Lajv striming vam omogućuje bolju Online promociju i nove pratioce vaših aktivnosti. strimTIM realizuje direktan video lajv strim u HD formatu putem YouTube, streaming produkcija se realizuje  sa više kamera, sa kompletnom grafičkom obradom (potpisi učesnika, logo firme, promo video materijali i dr.) 

muzički spot/video

Snimanje muzičkih spotova i covera, kratkih filmova, reklama i drugih promo materijala u HD rezoluciji .

zatražite cenovnik