Video marketing

Dozvolite nam da istaknemo Vaše vrednosti, prikažite ono što nudite na najbolji način. Ne dozvolite da se Vaš reklamni video pretvori u jedan od klipova za koje je jasno da imaju samo jedan cilj – da nešto prodaju. Pokazaćemo Vam da kreativnost i inovativnost mogu obezbediti uspešnu distribuciju Vašeg brenda ili povećanje obima posla u sferi pružanja usluga.

U ponudi:

promotivni spot/video

Zadatak promotivnog spota je da prikaže Vašu kompaniju, brend ili usluge putem videa: slikom, rečju, muzikom. Dok je nekada izrada promotivnih spotova bila rezervisana samo za kompanije sa velikim budžetom, danas kvalitetan video može biti snimljen za svakog klijenta, po želji i u skladu sa zahtevima tržišta.

animirani logo

Animirani logo je od velikog značaja u digitalnom svetu, gde korisnici brzo prelaze preko informacija i zadržavaju se samo na onima koje im privuku pažnju. Osmislićemo pravi način da Vaš logo bude upečatljiv i privuče pažnju ciljne publike za samo nekoliko sekundi.

animirani post video

Animirani post video predstavlja kombinaciju videa i animacije. Svojim kratkim trajanjem obezbeđuje gledanost i zato predstavlja odličan način da istaknete prednosti kompanije ili brenda brzo i efikasno, na kreativan i jedinstven način.

HD Live Stream

Lajv striming vam omogućuje bolju Online promociju i nove pratioce vaših aktivnosti. strimTIM realizuje direktan video lajv strim u HD formatu putem YouTube, streaming produkcija se realizuje  sa više kamera, sa kompletnom grafičkom obradom (potpisi učesnika, logo firme, promo video materijali i dr.) 

muzički spot/video

Snimanje muzičkih spotova i covera, kratkih filmova, reklama i drugih promo materijala u HD rezoluciji .

zatražite cenovnik