Apartman RELJA – apartmansko naselje “Zlatiborski Konaci”

Naš  prijatelj Jovan  nas je ugostio za vikend, njegov “Studio apartman RELJA” se nalazi  u dobro  organizovanom apartmanskom naselju – Zlatiborski Konaci. U slučaju da ste u prolazu ili želite da provedete  vikend, godišnji odmor, Zlatibor sigurno zaslužuje pažnju!

Zlatibor
Zlatibor

Zlatibor sam poslednji put posetio pre desetak  godina i teško mi je bilo da poverujem da sam na istom mestu, jer su se stvari znatno promenile. Naselje se izgradilo i to definitivno nije više onaj Zlatibor od moje zadnje posete, kuća i apartmana  ima mnogo više nego što je onomad bilo a i ne vidim da će tome biti kraj  jer se gradi na svakom koraku.

Zlatibor

Zlatibor je predivna planina u Srbiji koju možete posetiti u bilo koje godišnje doba. Ako se odlučite da je  posetite (za nekih 4 sata iz Srednjobanatskog okruga)  moći ćete  da uživate u šetnji, planinarite i istražujete nepregledne pašnjake i šume. Uživaćete u pogledu na zelenilo, sela, miris borove šume a vašem organizmu će prijati ruža vetrova , ukoliko ste ljubitelj skijanja  možete otici na Tornik do koga se može doći lepo obeleženim putem ili žičarom.

Zlatibor
Zlatibor

Na Zlatiboru će te pronaći tradicionalnu hranu sa ovih prostora, ima je na svakom koraku , obavezno posetiti neki restoran , porcije su ogromne  a ukusi neponovljivi ! Ne propustite da posetite pijacu na Zlatiboru i uživate u delikatesima ovog kraja

Zlatibor
Zlatibor
Bazen u sklopu apartmanskog naselja

Lokacija apartmana je idealna – do centra se brzo stiže pešice, a kraj je miran i tih, smeštaj čist i povoljan, a saradnja i dogovor sa vlasnikom odlični. U okviru kompleksa postoji mogućnost korištenja modernog spa centra sa zatvorenim bazenima koji su udaljeni samo 30 m od studija kao i kafića, restorana i dečije igraonice. Poseduje kompletno opremljenu kuhinju zajedno sa dnevnom sobom u kojoj se nalazi bračni krevet i sofa na razvlačenje, sto sa 3 stolice…,kupatilo, terasa, lcd tv, wi fi, besplatan parking. Više informacija o detaljima možete pronaći na facebook stranici

Studio apartman RELJA