Social media marketing – Oglašavanje i promovisanje Vašeg brenda na Fejsbuku i Instagramu

Skela je agencija koja nudi profesionalno i kreativno oglašavanje i promovisanje Vašeg brenda na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram. Kao što već znate, social media marketing je neizostavni deo svakog poslovanja, ali ponekad nam je potrebna pomoć stručnjaka kako bismo se mogli posvetiti samo svom poslu.

 Prilagođavaju kampanje za svakog klijenta i kreiraju ili prilagođavaju profile na društvenim mrežama. Pored toga, pripremaju objave, prate ih i svakodnevno analiziraju u cilju postizanja najboljih rezultata.

Ukoliko se odlučite za Skelu, dobićete personalizovanu i efikasnu strategiju za promovisanje Vašeg brenda na društvenim mrežama, koja će uključivati kreativne ideje za objave i redovno praćenje statistike. Na taj način ćete biti sigurni da će Vaš brend dobiti pažnju koju zaslužuje.

Povećajte vidljivost Vašeg brenda na društvenim mrežama i privucite nove klijente uz pomoć Skeline profesionalne i kreativne kampanje za oglašavanje i promovisanje na Fejsbuku i Instagramu.

 
 
 

45E

vikend paket

65E

start paket

90E

pro paket

svaki social media paket obuhvata :

Organizacija

Organizovanje stranice/profila na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram namenjenim reklamiranju Vašeg brenda.

Promocija

Reklamiranje i promovisanje Vašeg brenda objavljivanje zanimljivosti, novosti,istraživanja, anketa iz oblasti vezanih za Vaše poslovanje.

autorski tekstovi

Objavljivanje autorskih tekstova i profesionalnih fotografija vezanih za Vaše proizvode ili usluge.

analiza

Podešavanje specifičnih parametara za plaćenu reklamu