Grafički dizajn i web dizajn

Web sajt predstavlja jedno rešenje za više zahteva. On istovremeno prikazuje kompaniju, brend ili uslugu i omogućava povezivanje sa drugim sajtovima i bazama podataka. Skelin tim  svaki web sajt izrađuje namenski, prema željama i potrebama klijenata. Izradi web sajta prethodi ispitivanje tržišta i konkurencije i prilagođavanje trendovima vezanim za delatnost klijenta.

custom paketi

web dizajn

Originalna i unikatna web dizajn rešenja kreirana  u skladu sa modernim trendovima. Responsive dizajn zasnovan  na ideji da se napravi samo jedan web sajt koji može da se prikazuje na svim veličinama ekrana bilo da je to mobilni telefon, laptop, tablet.

print dizajn

Dizajn logoa/logotipa / korporativni identitet, vizit karta, memorandum, koverta / dizajn kataloga, brošura, flajera, plakata / grafički dizajn jelovnika, ambalaža, omota, etiketa, dizajn majica.

Bilbord predstavlja sredstvo reklamiranja visokog formata na otvorenom prostoru. Nalaze se obično na prometnim mestima poput puteva i autoputeva, a ako se pak postavljaju u gradu tada se biraju najprometnije petlje. Dimenzije 6×3, 4×3, 7×4

Usluga  dizajn majice radi promocije vašeg preduzeća ili za neke druge potrebe, Dizajniramo majice prema vašim željama.  

Usluga  dizajn ambalaze. Proizvođači razmišljaju kako da prezentuju proizvod na prepoznatljiv način. Dizajn ambalaže proizvoda je jako bitna kako za kupca, tako i za proizvođača. Kroz dizajn ambalaže može da se dosta toga iskaže o samom proizvodu,